Kick off & teambuilding

En spännande aktivitet kan göra stor skillnad under er sammankomst. En företagsaktivitet med glädje ser till att skapa rätt stämning i gruppen, samtidigt som det för er närmare varandra. Här nedan ser ni förslag på fartfyllda, teambuildande och tävlingsinriktade aktiviteter. Tveka inte att rådfråga oss om vad vi tror skulle passa er.

Till middagen

Vill ni skapa ett mervärde till er gemensamma middag? Med våra aktiviteter i konceptet ”till middagen” tävlar ni i lag vid sittande bord i någon av våra roliga tävlingar som skapar ett stort engagemang. Vi kan anpassa genomförandet till innan/efter middagen eller mellan rätterna. Ett ypperligt sätt att skapa teambuilding och roliga minnen i samband med ert näringsintag!  

Temafest

Upplevelsemäklarna har genom åren hjälpt åtskilliga företag att arrangera olika fester. En riktigt bra företagsfest ska vara något man minns efteråt. Det ska finnas något för alla, vilket vi anser oss vara experter på. Med ett brett nätverk av kontakter tar vi fram allt från lämpliga lokaler, utsökt mat och passande arrangemang.

Konferensförmedling

Vi på Upplevelsemäklarna kan stoltsera med att samarbeta med några av Värmlands bästa konferensanläggningar. Oavsett om ni letar efter en rogivande herrgårdvistelse, avslappnande spahotell eller ett pulserande cityhotell, så hittar ni dem här. Vår kostnadsfria konferensförmedling ser till att möta just era krav på boende, lokaler, mat och självklart aktiviteter, allt för att nå ett så lyckat möte som möjligt.

Föreläsning och processledning

Vi gör allt från föreläsningar, ledarutbildningar till företagsanpassade insatser. Det senare kan vara att komma till rätta med problem som kommunikationen, personlig- eller organisatorisk effektivitet, det kanske finns någon konflikt som måste lösas. Eller, så är det bara en kul dag med inspiration som kanske behövs, kanske en kick-off?