Kontakta oss redan idag!

Andreas Hjort

Projektledare

Tel: 070-37 87 382

Linus Rundqvist

Projektledare

Tel: 070-52 53 999

Felice Thuresson

Aktivitetsledare

Robin Davidsson

Aktivitetsledare

Sandra Bårdén

Aktivitetsledare

JOBBA HOS OSS

Tycker du om att jobba med människor och är intresserad av ett roligt och givande extrajobb?

Vi är mycket stolta över vår personal och ser dem som vår viktigaste resurs. Vi söker ständigt fler timanställda som vill vara en del i vårt team och leverera upplevelser till våra kunder. Hos oss jobbar du inte för oss, du jobbar med oss. Det är viktigt att du är service minded och flexibel när du arbetar hos oss. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din sociala kompetens, vid flertalet av våra aktiviteter krävs det att du kan stå och prata inför/ instruera grupper.

Då vi har stor variation på våra aktiviteter söker vi allt från ”programledare” till våra frågesporter, aktivitetsledare till mångkamper. Vi ser gärna att du har fyllt 22 år och pratar flytande svenska, pratar du dessutom engelska obehindrat är det ett plus i kanten.

Som timanställd kan vi aldrig garantera antal timmar per månad, det beror på hur mycket bokningar vi får in. Vår högsäsong är maj-juni samt augusti-oktober.

Känns detta rätt för dig är du välkommen att ringa eller maila oss, bifoga CV samt personligt brev. Kanske du har en vän som du tror skulle trivas hos oss, tipsa gärna!

Personalansvarig
Linus Rundqvist