Låt oss skapa era framtida minnen!

Upplevelsemäklarna är ett event- och aktivitetsbolag som drivs av att skapa era framtida minnen. De där som ni kommer prata om vid kaffeautomaten, under nästa budgetmöte, eller när du springer på en kollega på stan. Vi skapar minnen genom upplevelser. Upplevelser som är roliga, utmanande, intressanta och sammansvetsande. Vår förhoppning är att vi får leva med er under lång tid även efter avslutad aktivitet – som erat positiva och gemensamma minne!

Sedan år 2015 har Upplevelsemäklarna levererat alla typer av företagsevent och aktiviteter över hela Sverige. Vi har med vår mångåriga erfarenhet skapat en stark tro på det egna varumärket, något som smittar av sig på våra aktiviteter och events. Tillsammans med Er vill vi hitta det unika upplägget, som sedan ligger till grund för en minnesvärd upplevelse.

Vi har under åren arrangerat otaliga aktiviteter och events, för stora och små grupper i en väldig variation: konferensaktiviteter, jubileum, projektledning, invigningar, kick offer, teambuilding, kundevent, julfester med mera.

Vi har, eller skräddarsyr, det du söker. Kontakta någon av våra projektledare för att skapa minnesrika upplevelser i unika miljöer.