Scandic Winn

Bo, möts och mingla i fräscha rum centralt, ett stenkast från Karlstad CCC. Ät gott på Brasserie Winn och smaka Värmlands specialiteter eller nygrillat från rotisseriet. Möts upp till 250 personer för fest och konferens.

Oavsett om du reser i tjänsten, med familjen, laget eller kompisgänget så kan vi anpassa rummen för er bekvämlighet. I vårt nyrenoverade och ombonade Brasserie kan alla känna sig hemma. Välj mellan många sorters öl och spännande cocktails, smaka på säsongens värmländska specialiteter eller njut av nygrillat kött från spetten i vårt rotisseri. Ta ett dopp jacuzzin, värm dig i bastun eller träna musklerna i vårt gym. Vi har även mötesrum för upp till 250 personer och vi erbjuder fritt wifi till alla våra gäster.

Bo centralt nära sevärdheter, nöjen och shopping. Missa inte ett besök på Värmlands Museum och Sandgrund Lars Lerin. Besök den vackra Vänerskärgården och stadsparken Mariebergsskogen eller varför inte ta en golfrunda på någon av Karlstads närliggande golfbanor. Hotellet ligger bara ett stenkast från mötesanläggningen Karlstad CCC.