Hennickehammar Herrgård

Många kallar oss en Värmländsk Saga! Under en konferens på Hennickehammars Herrgård får du det lilla extra.

Att kreativiteten ökar i en bra arbetsmiljö är ingen myt utan en absolut sanning! Kom bort från vardagen en stund, njut av Bergslagens vackra natur och ge din grupp en bättre möjlighet att uträtta något riktigt bra under er vistelse.

Avnjut en god middag i varandras sällskap och få tid att diskutera ämnen som ni annars kanske inte hinner prata om i den stressiga vardagen. Ge din grupp lugn och arbetsro i en gemytlig miljö.

Oavsett om ni är en mindre grupp, eller större sällskap, finns konferenslokalen och utrustningen som passar just er konferens bäst. För det stora sällskapet finns möjlighet att hyra hela Hennickehammar för 1 eller varför inte 2 dygn, Ni är alltså våra enda gäster!

Ni arbetar i ljusa och fräscha konferenslokaler med vacker utsikt och närhet till naturen. Vi har olika konferensrum och konferenslokaler som passar just era behov.

Vi har 54 rum (100 bäddar) fördelade på 8 enkel-, 40 dubbelrum och 6 minisviter (varav några med bubbelbadkar). I huvudbyggnaden finns 20 rum, resten finns i byggnader runt vår vackra park.

Vi har som mål att du ska tycka att er konferens överträffar era förväntningar!