För 10 poäng…

Hur blir det om man mixar en av Sveriges populäraste tv-program ihop med en musikquiz? Svaret är en fantastisk rolig kväll med mycket skratt, och en och annan gliring mellan dressinen och 1.a klass.

Häng med på en spännande resa som via musiken tar oss till en rad olika resmål och destinationer. Chansar man och drar i nödbromsen för att inbringa mycket poäng till laget, eller avvaktar man och hellre är på den säkra sidan för några färre poäng?

Vart är vi egentligen på väg? Vad heter artisten? Vad är den röda tråden? För 10 poäng är en middagsaktivitet som passar alla oavsett ålder. Tävlingsmomenten är varierande, och musiken sträcker sig från 1950-talet till dagens moderna toner.

Programledaren hälsar er välkomna, delar upp er i lag och är med er under hela kvällen.

I lagen gäller det att så tidigt som möjligt lista ut vilket resmålet vi är på väg emot. Därefter följer olika frågor och tävlingsmaterial från den utvalda destinationen, innan man åker vidare till nästa resmål.

Samla så många poäng som möjligt under kvällen för att slutligen stå som segrare och ta emot de välförtjänta medaljer som delas ut av kvällens programledare.